Er uit onderzoek is gebleken dat er 30 tot 35% meer rendement wordt gehaald uit zonnepanelen op daken die wit gecoat zijn ten opzichte van zwarte daken!


Gegarandeerde kwaliteit

De vloeibare dakbedekking van Dacfill dakcoating staat bekend om haar kwaliteit! U krijgt altijd 10 jaar garantie op de werkzaamheden en Dacfill dakcoating heeft een minimale levensduur van 20 jaar. Diverse testen uit ons laboratorium hebben bewezen dat deze vloeibare dakbedekking uitzonderlijk sterk is.
Referenties

Naast Europa en andere landen uit de wereld, begint Dacfill dakcoating ook in Nederland steeds meer een begrip te worden. Klik hieronder voor een greep uit onze referenties
Contact

Dacfill dakcoatingen

Contactpersoon:
Menno van der Kooij

Tel: 06 - 10 20 54 60

Menno@vanderkooy.nl
Werken vloeibare dakbedekking


Om u een indruk te geven hoe uw dak of het dak van uw klanten er na de behandeling van de vloeibare dakbedekking van Dacfill dakcoating uit kan zien, heeft Dacfill dakcoating voor u een foto reportage gemaakt van; voor, tijdens en na het gebruik van onze vloeibare dakbedekking.Voor:
Tijdens:


  

     Na:


  

  

Voor meer informatie of advies kunt u direct telefonisch contact op met Dacfill dakcoating. Tevens kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.